İşte Bu Benim Masalım dizisinden 2 milyon TL aldığı iddia edilmişti... Aleyna Tilki son noktayı koydu

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'ın radarına takılan ve 'Dünya starı olacağım dedi çocuk dizisinde oynuyor' eleştirisinin ardından çok konuşulan Aleyna Tilki, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Cemal Can Canseven ile Exxen'de yayınlanan İşte Bu Benim Masalım dizisinde başrollerini paylaşan 2 milyon TL aldığı iddia edilen Aleyna Tilki, konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Çıkardığı İngilizce şarkısı 'Retrograde' ile dünyaya açılan genç şarkıcı Aleyna Tilki, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı.

Demet Akalın'ın 'Dünya starı olacağım dedi, yazık çocuk dizisinde oynuyor. Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu' sözleri hatırlatılan Tilki, şunları söyledi:

'Çok destek gördüm, inanılmaz derecede... Gerçekten iyi işten, iyi müzikten anlayan ve ne kadar başarılı bir ekiple çalıştığımı kavrayabilecek birçok insan bana çok güzel destek verdi'

Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform olan Exxen'de Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ile başrollerini paylaştığı İşte Bu Benim Masalım dizisinde rol alan ve 2 milyon TL aldığı iddia edilen Aleyna Tilki konuyla ilgili ilk kez konuştu.

Tilki, 'Çocukken böyle sorulara cevap veriyordum ama artık abla oldum. Biraz ayıp geliyor böyle para konuşmak. Olabilir, gerçeklik payı var' ifadelerini kullandı.