İşte Benim Sitilim'in olaylı ismiydi! Bahar Candan'ın teklifi pes dedirtti!

İşte Benim Sitilim programı ile ünlenen Bahar Candan, teklifi ile şaşırttı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Candan, para karşılığı arkadaş aradığını duyurdu.

Bahar Candan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımı şok etti. Her geçen gün farklı açıklamaları ile dikkatleri çeken isim son olarak sosyal medya hesabından para karşılığında arkadaşlık teklif etti. Candan, bir zamanların fenomen programı İşte Benim Sitilim ile tanınmıştı.

Bahar Candan, Instagram hesabında yayınladığı ile yine şaşırtmayı başardı. Candan, Dubai seyahati boyunca kendisine arkadaş olacak birini aradığını duyurdu. Bahar Candan, ilanda hem kriterlerini sıraladı hem de işe alınacak kişinin hangi haklardan yararlanabileceğini de sıraladı.

İşte Benim Sitilim'in meşhur ismi Bahar Candan, "Dubai'ye benimle gelecek arkadaş arıyorum. 18-23 yaş, 1.70 cm ve üzeri, 56-60 kilo görünüşündeki kızlar. 7 yıldızlı otel, benimle business class uçma ayrıcalığı. Her gün 300 dolar, toplam 6 gün. Hemen başvurun" sözlerinin ardından çok konuşuldu.