İspanya'ya taşınmıştı... Amber Heard ilk kez konuştu

Johnny Depp ile karşılıklı olarak açtığı iftira davası ile uzunca bir süre konuşulan ve kaybetmesinin ardından kızıyla İspanya'ya taşınan oyuncu Amber Heard, ilk kez konuştu. Amber Heard, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

15 ay Johnny Depp ile evli kalan dünyaca ünlü oyuncu Amber Heard, 2017 yılında olaylı bir boşanma süreci geçirdi. Johnny Depp, Amber Heard'ün Washington Post'a yazdığı makalede kendisine iftira attığı gerekçesi ile dava açmıştı.

Haziran ayında Virginia'daki mahkeme jürisi çoğunlukla, 59 yaşındaki Depp'in lehine karara varmıştı. Davanın ardından eski eşine 10 milyon dolar tazminat ödemesine karar verilen Heard, kızını da alıp İspanya'ya taşınmıştı.

Amber Heard, İspanya'nın Madrid şehrinde ilk kez konuştu. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Amber Heard'ün gazetecilere İspanyolca "İspanya'yı çok seviyorum" dediği görüldü. 37 yaşındaki oyuncu, gazeteciler tarafından İspanya'da uzun süre kalıp kalmayacağı sorulduğunda da "Öyle umuyorum. Burada yaşamayı seviyorum" yanıtını verdi.

Amber Heard, basın mensuplarının sinema sektöründen emeklilik iddialarını gündeme getirdiği soruları ise ciddiye almadı ve herhangi bir projede yer alıp yer almayacağı sorusuna da "Tabii ki. Yola devam edeceğim, hayat böyle" karşılığını verdi.