İsmi 3 kez değişen dizide Bir Zamanlar Çukurova sürprizi! İkisine de aynı kaderi yaşatacaklar!

Haziran ayında ekranlara veda eden Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine yepyeni bir dizi geliyor. Tims&B imzalı dizinin final yapmasıyla birlikte yerine yeni sezonda ekranlara yine aynı yapım şirketinin hazırladığı bir dizi geliyor. Hatta dizide Hünkar Yaman karakteriyle çok sevilen ünlü oyuncu Vahide Perçin etkili bir rolde olacak. Daha şimdiden dizinin adını üç kez değiştirdiler. Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapmasıyla birlikte gelecek sezon Aldatmak dizisi seyircisiyle buluşmak için gün sayıyor.

TİMS&B, Bir Zamanlar Çukurova'nın yerine yine atv'de yayınlanacak yepyeni bir dizi için hazırlıklara başladı. Dizide Çukurova'nın sevilen ismi Vahide Perçin de yer alacak. 3. sezonunda senaryo gereği Behice tarafından bıçaklanarak öldürülüp diziye veda eden Vahide Perçin'in yeni projesi daha şimdiden dikkatleri üzerine çekti. Yaklaşık bir buçuk senedir herhangi bir projede yer almayan ünlü oyuncu yeni sezonda Aldatmak dizisiyle seyircisiyle buluşacak. Öte yandan Hünkar ile Güzide'nin yakın karakterler olacağı iddia ediliyor.

ADI ÜÇ KEZ DEĞİŞTİRİLDİ

Dizinin adı ilk olarak Hakime Hanım olarak belirlendi. Daha sonrasında dizinin adının Benim Mutlu Ailem olduğu açıklansa da ardından Aldatmak olarak değiştirdi.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Vahide Perçin, Bir Zamanlar Çukurova'nın da yapımcılığını üstlenen Tims&B şirketinin yeni projesi olan Aldatmak dizisinde rol alacak.

Teşkilat'tan transfer yağmuru! 6 ismin ardından Bir Zamanlar Çukurova'nın 2 başrolünü de kaptılar

HÜNKAR İLE GÜZİDE BENZER KARAKTER Mİ OLACAK?

Öte yandan kulislerde konuşulan iddialara göre, Bir Zamanlar Çukurova'daki Hünkar karakteriyle Aldatmak dizisinde Güzide karakterinin benzer olacağı konuşuluyor.

DİZİNİN KADROSUNDA BOMBA İSİMLER VAR

Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosunda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

Vahide Perçin'in hakim Güzide Yenersoy karakterine hayat verdiği 'Aldatmak' dizisi çarpıcı hikayesi, usta işi senaryosu, zengin oyuncu kadrosu ve prodüksiyonu ile sezona damgasını vuracak. Dizinin yönetmen koltuğunda Murat Saraçoğlu otururken senaryosunda usta kalem Yıldız Tunç'un imzası bulunuyor.