İsmail Türüt kimdir, kaç yaşındadır? İsmail Türüt aslen nereli, evli mi?

Karadeniz müziğinin sevilen ismi İsmail Türüt dün akşam İbo Show'a konuk oldu. İsmail Türüt, 8 Haziran 1965 tarihinde dünyaya geldi. 30'un üzerinde albümü bulunmaktadır. 1990'lı yıllardan sonra Erkan Ocaklı, Adnan Yılmaz ve Cengiz Kurtoğlu ile beraber birçok kaset yapmışlardır. İşte İsmail Türüt hakkında tüm merak edilenler...

Ünlü türkücü İsmail Türüt dün akşam Star Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen eğlence müzik programı İbo Show'a konuk oldu. İsmail Türüt kimdir, kaç yaşındadır? İsmail Türüt aslen nereli, evli mi? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İsmail Türüt 8 Haziran 1965 yılında Rize Merkez Ambarlık Köyünde üçü erkek, biri kız olmak üzere dört çocuklu bir ailenin, ikinci büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. İşte hakkında tüm merak edilenler...

İSMAİL TÜRÜT KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

İsmail Türüt 8 Haziran 1965 yılında Rize Merkez Ambarlık Köyünde üçü erkek, biri kız olmak üzere dört çocuklu bir ailenin, ikinci büyük çocuğu olarak dünyaya geldi. İlkokulu, köyü olan Ambarlık'ta, Ambarlık İlkokulunda bitirdi.

1982 yılında Laz Uşağı ile adlı ilk albümünü çıkardı. Kanal 7, TGRT, Flash TV ve Vizyon Türk TV'de Türüt Show'u ile Kanal 7 ve Flash TV'de Fıkralarla Türkiye ve Meltem TV'den "Türütten Türküler" programı sundu. TGRT'de Tirvana ve Kanal 7'de Naber Bacanak adlı dizide başrol'ü oynadı. Türkiye'de yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere en çok konser veren 5 sanatçıdan bir tanesidir. 2010 yılında Kırktan Sonra albümü piyasa Türkiye ve yurtdışında birçok Avrupa ülkesinde satışa sunuldu.

Ayşe Türüt ile 1996 yılında evlenen ve 2014 yılında boşanan İsmail Türüt, Deniz, Yasemin, Miraç ve Nazlıcan adında 4 çocuk babasıdır.

Ömer Danış kimdir, kaç yaşındadır? Ömer Danış aslen nereli?

İntizar kimdir, kaç yaşındadır? Şarkıcı İntizar aslen nerelidir?

Grup Laçin kaç kişiden oluşuyor, üyeleri kim? Grup Laçin solisti kimdir?

Haktan kimdir, kaç yaşındadır? Şarkıcı Haktan aslen nereli, Niran Ünsal'ın kardeşi mi?