İsmail Küçükkaya'dan şiddet gördüğünü söyleyen Eda Demirci: ''Yalnız bırakıldım''

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya ile evlenen, 2018 yılında şiddete uğradığını iddia ederek boşanma davası açan Eda Demirci, bu süreçte yalnız bırakıldığını söyledi. Eda Demirci kendisi için destek paylaşımları yapanları kastederek, ''İsmail Küçükkaya'nın ismini duyunca olayı uzaktan izlemeyi tercih etti'' dedi.

FOX sunucusu İsmail Küçükkaya ile evlenen öğretmen Eda Demirci, 2018 yılında şiddete uğradığını öne sürmüş ve İsmail Küçükkaya'ya boşanma davası açmıştı. Eda Demirci bu süreçte, uğradığı eş şiddeti yüzünden yaşadığı üzüntü sonucunda kansere yakalandığını belirtmişti.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA İLE EDA DEMİRCİ KARŞILIKLI DAVA AÇTILAR

Küçükkaya, manevi şahsiyetini ve kişilik haklarını zedelediği gerekçesiyle tazminat davası açmış, Eda Demirci de Avukatı Ahmet Çetinkaya aracılığıyla dava açmıştı.

"YALNIZ BIRAKILDIM"

Sabah'ın haberine göre; Eda Demirci, dün Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki duruşma çıkışı açıklama yaptı: "Eda Demirci yalnız değildir paylaşımları yapıldı ama yalnız bırakıldım. Kadın dernekleri İsmail Küçükkaya'nın ismini duyunca olayı uzaktan izlemeyi tercih etti. Ama ben pes etmeyeceğim. Milyonlar, İsmail Küçükkaya'nın ve kadın hakları savunucusu gibi görünen kişilerin gerçek yüzünü görecek!" ifadelerini kullandı.