İsmail Demirci'nin eşi Hande Soral'dan oğlu Ali ile yeni poz

İsmail Demirci ile Hande Soral geçtiğimiz günlerde oğulları Ali'yi kucağına alarak anne-baba olmanın sevincini yaşadı. Anneliğin tadını çıkaran Hande Soral, sosyal medya hesabında oğlu Ali ile çekildiği yeni kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

2017 yılında nikah masasına oturan oyuncu çift İsmail Demirci ile Hande Soral çifti, magazin basının gözde çiftleri arasında yerini alıyor. Evliliklerini magazin basınından uzakta yaşayan İsmail Demirci ve Hande Soral, geçtiğimiz günlerde Ali adını verdikleri oğullarını kucağına alarak anne-baba olmanın sevincini yaşadı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerinden başında gelen Hande Soral, beğeni toplayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Soral, oğlu Ali ile çekildiği yeni kareyi takipçilerinin beğenisine sundu. Instagram'da 2 milyon takipçisi olan güzel oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Soral, paylaşımında "Bir rüyanın içindeyim bir haftadır... Sen İsmail Demirci... Yanımda olmasaydın, elimi tutmasaydın başaramazdım. Gözlerine her baktığımda bana olan inancını hissetmekti tek gücüm. Çok seviyorum..." ifadelerine yer verdi.