İsmail Balaban, annesi tarafından nişanlısı hakkında şok sözler duymuştu... İkizi yaşananları anlattı

Survivor 2021 Ünlüler takımında yarışan İsmail Balaban, takım arkadaşları ile kazandığı ödül oyunun ardından annesi ile telefonda görüştü. İsmail Balaban'ın annesi 'Nişanlının adını ağzına alma, o bıraktığın kız değil. Tam bir yılan' sözleri ile gündeme bomba gibi düştü. İsmail Balaban'ın ikizi de konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunarak 'Annem İsmail ile konuşmasını kimsenin duymayacağını farz ederek konuştu' dedi.

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından olan Survivor 2021 Ünlüler-Gönüllüler yarışması 27 Nisan salı akşamı yeni bölümü ile ekrana getirildi. Ünlüler takımı iletişim ödülünü kazanmasının ardından aileleri ile telefonda görüştü. İsmail Balaban ve annesinin konuşması gündeme bomba gibi düştü.

'BUNLAR YILANMIŞ OĞLUM'

İsmail'in annesi telefonda, nişanlısı hakkında 'Anneciğim iyi olmaya çalışıyoruz, sinir krizleri geçiriyorum. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Hiçbir şekilde onun adını anma. Bırakıp gittiğin kız gibi değilmiş oğlum. Beni burada öldürdüler. Ben neler çektim. Hiçbir şey bırakıp gittiğin gibi değil. Bana neler yaşattılar sen gittikten sonra. Bunlar yılanmış oğlum. 4 aydır kriz geçiriyorum burada. Sen kendine dikkat et' ifadelerini kullandı.

İKİZİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

İsmail Balaban, annesinin sözlerinin karşısında büyük şaşkınlık yaşarken ikizi Turan Balaban, konuya ilişkin sosyal medyadan şu açıklamada bulundu:

'Öncelikle herkese merhabalar. Dün yaşanan malum olaylarla ilgili açıklama yapma gereği duydum. Bu konular her ailede olabilecek problemlerdir. Annemin İsmail ile olan konuşması kimsenin duymadığını farz ederek yaptığı saf duygular ile yapılmış bir konuşmadır. (Yanında olamadığım için maalesef duruma engel olamadım) Burada her iki taraf için de olumsuz bir durum söz konusu maalesef. Konuların buralara gelmesini hiçbir şekilde istemezdik. Buradan bir şeyler çıkarmaya çalışanları, olayları farklı yönlere çekmeye çalışanları duyarlı olmaya davet ediyorum. Bu konu hakkında daha fazla konuşulmamasını rica ediyorum'