Işın Karaca'nın hedefinde Gülşen var! Bu sözler polemik çıkarır

Ünlü şarkıcılar Işın Karaca ile Gülşen arasında yeni bir polemik çıkması an meselesi. Daha önce Gülşen'in sahne kıyafetleri için eleştirel yorumda bulunan Işın Karaca şimdi de Gülşen için eleştirel yorumlarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, meslektaşı Gülşen hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sabah'a röportaj veren Işın Karaca, Gülşen'in eleştirdiği sahne kıyafetleri için şunları söyledi:

"Ben Gülşen'in müziğini, kariyerini çok seviyorum. Konu giyimle alakalı bir şey değildi. Sahne adabı diye bir şey var. Beyonce'un Coachella konserini izlerseniz konsepti ve niye öyle bir şey yaptığını anlarsınız. Burada öyle bir kareografi yok, sanata dair değildi yapılan şeyler. Bahsettiğim buydu."

"ARABESK FURYASINI BAŞLATAN BENİM"

Bergen'in meşhur Sen Affetsen Ben Affetmem şarkısını Gülşen ve Aleyna Tilki de yorumlamış, özellikle Gülşen'in yorumu çok eleştirilmişti. Işın Karaca, bu konu hakkında da iddialı yorumlarda bulundu:

"12 yıl önce arabesk albümleri yaptığım zaman önce kimse yüzüne bakmıyordu. Bazı kişilerin 'Ben arabesk söylemem, dinlemem' dediği talihsiz açıklamaları olmuştu. Sonra arabesk albümleriyle 3 yıl üst üste en çok satan albümlere sahip oldum. Çok bıçak sırtı bir işti. Bu kadar batıya dönük olan bir sanatçının arabesk söylemesi tuhaf karşılanıyordu. Biz bunu yaptığımız dönemde millet pop müziği adı altında arabesk yapıyordu. Arabesk furyasını ben başlattım, bu trendin sebebi benim. Ben başladım arkamdan bir sürü insan geldi. Bu dönemi hatırlattığım için kendimle gurur duyuyorum."