Işın Karaca'nın eski eşi Sedat Doğan kayıplara karıştı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca ile olaylı bir boşanma süreci geçiren eski eşi Sedat Doğan dolandırıcılık suçlamalarının ardından Türkiye'den Brezilya'ya kaçtı. Türkiye'den ayrılmadan önce Ali İhsan Haykır'ın kişisel eşyalarını çaldığı gerekçesiyle hakkında açılan davda karar verildi. Seda Doğan hakkında 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası çıktı. Sedat Doğan'ın hapis cezası almasının ardından kayıp olduğu öne sürüldü.

Türkiye'de Ali İhsan Haykır'ın kamera ve bilgisayarını çalma suçundan hakkında dava açılan Sedat Doğan için mahkeme kararını verdi.

Dolandırıcılık suçlamaları ile Türkiye'den kaçan ve Brezilya'ya giden orada da hırsızlık yaptığı iddiaları ile gündeme gelen Sedat Doğan'ın Ali İhsan Haykır'ın eşyalarını çalması gerekçesiyle hakkında 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası çıktı.

İddialara göre Sedat Doğan, sosyal medya hesaplarını ve evini kapattı, kayıplara karıştı. Hapis kararının ardından polis her yerde Sedat Doğan'ı aramaya başladı.

Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan'ın yakın çevresini dolandırdığı gerekçesi ile boşanma davası açmış ve kızının velayetini alarak uzaklaştırma kararı almıştı.