Işın Karaca eski eşi Sedat Doğan için harekete geçti... Konuşmama kararı aldırdı

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, eski eşi Sedat Doğan'a kendisi ve kızı hakkında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla konuşmama kararı aldırdı. Işın Karaca'nın avukatı Levent Karakoç, ''Bu kararla birlikte Sedat Doğan, Işın Karaca ve kızı hakkında ömür boyu konuşamayacak. Eski eşi ve kızı hakkında iyi, kötü, olumlu ve olumsuz bir beyanda bulunamayacak. İsimlerini dahi anamayacak'' açıklamasında bulundu.

7 yıl önce anlaşmalı olarak boşanan Sedat Doğan ile Işın Karaca'nın kızları Mia'nın velayeti anneye verildi. Sedat Doğan'ın dolandırıcılık ve hırsızlık olaylarına karıştığı ve Brezilya'daki mahkumiyetini tamamlamasının ardından Işın Karaca ile yeniden davalık oldu.

Sedat Doğan, Işın Karaca'nın o dönem evli olduğu Tuğrul Odabaş'ın sosyal medyadan küçük kız Mia ile olan fotoğrafını paylaşmasının ardından tehdit içerikli video yayınladı. Daha sonra bir televizyon programına bağlanan Sedat Doğan, Işın Karaca hakkında iddialarda bulundu.

Işın Karaca, Sedat Doğan'ın programda yaptığı açıklamaların ardından kızı Mia'nın pedagojik olarak zarar gördüğünü öne sürdü. Avukatı Levent Karakoç aracılığıyla açıklamada bulunan Işın Karaca, Sedat Doğan'ın çocuğunu hiçbir zaman umursamadığını dava dilekçesinde belirtti.

Avukat Karakoç, "Sedat Doğan, açıklamalarıyla evladı üzerinden pirim yapmakta, çocuğuna zarar vermektedir. Davalının her açıklaması yüzünden Işın Karaca sanatından ziyade polemiklerle gündeme gelmektedir. Uyuşturucu bağımlılığı, işlediği suçlar ve tüm bunlara rağmen çıkıp müvekkili zan altında bırakabilecek söylemlerde bulunan Sedat Doğan hakkında mahkemeden konuşmama kararı verilmesini istiyoruz. Müvekkilimiz, Sedat Doğan'ın kendisi ve küçük kızından uzak durmasından başka bir şey istememektedir" dedi.