Demet Akalın, Seda Sayan'a zeytin dalı uzattı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz gün Bodrum'da sahne aldı. Bir otelde sevenleriyle bir araya gelen Akalın, basın mensupları ile sohbet ederken Seda Sayan, hakkında açıklamalarda bulundu. Akalın, 'Seda ablaya çok kırıldım ama saygım var, Okan ile nikahımızda şahidimizdi' dedi. Demet Akalın'ın açıklamalarının ardından Seda Sayan'ın ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Yaşadığı polemikler ile gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Demet Akalın, konser maratonuna kaldığı yerden devam ediyor. Geçtiğimiz gün Bodrum'da sahne alan ünlü şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenlere eğlenceli anlar yaşattı.

Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan Demet Akalın, bir ara sahneden inerek sevenleriyle beraber şarkı söyledi. Sahneden önce basın mensupları ile sohbet eden Akalın, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kendi programının final yapmasının ardından aynı kanalla anlaşmaya varan Seda Sayan ile polemik yaşayan Demet Akalın, konuyla ilgili, 'Seda ablaya çok kırıldım ama saygım var, Okan ile nikahımızda şahidimizdi' diyerek eski dostuna zeytin dalı uzattı.