İsim davasını yıllar sonra kazanmıştı! Gerçek Gökçe Kırgız yeniden harekete geçiyor

Gökçe Kırgız Taner'e marka hakkını ihlal ettiği gerekçesiyle dava açan ve yıllar sonra kazanan Gökçe Kırgız bir YouTube programına konuk oldu. Konuyla ilgili yaşadıklarını anlatan Gökçe Kırgız, ''İsmi Gökçe Kırgız Taner olarak kullanmak istediği için yeniden dava açacağız'' şeklinde konuştu.

"Kalbime Gömerim O Zaman" şarkısı ile bir döneme damga vuran ve ismin markalaşmasının ardından isimsiz kullanılması nedeniyle büyük sorunlar yaşandı. Gökçe Kırgız Durukan, Gökçe Kırgız Taner'e açtığı davayı yıllarca verdiği mücadelenin ardından kazandı. YouTube programına konuk olan Gökçe Kırgız Durukan dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Kırgız, "Ben 2020 yılında dava açabildim. Başka birisini taklit ettiğim gerekçesiyle sosyal medya hesabımın kapatılması bu davayı açmamda tetikleyici oldu. Karşı taraf beni çok kaşıdı. Keşke o programa bağlanıp gerçek Gökçe Kırgız olduğumu söyleyebilseydim. En büyük pişmanlığım o kanala ulaşamamak oldu. Benim olan bir şeyi çalmakla suçlanıyordum.

Merve Doğan'la hiçbir iletişimim olmadı ama benim adımla sahneye çıkmaya devam edince itibar edilmemesi gerektiğine dair açıklamalar yaptı. O da işlerine engel olduğumu belirterek bana ihtar çekti. Benim açtığım dava 3,5 yıl sürdü. Ben hem tazminat davası hem de marka hakkına tecavüzden dolayı dava açmıştım. Benim asıl istediğim bu sektörde adımın başkası tarafından kullanılmamasıydı. Kendisi şu an Gökçe Kırgız Taner adını kullanacak ama aynı sektörde olmamız sıkıntı. İsmi böyle kullanmak istediği için yeniden dava açacağız." şeklinde konuştu.