Kızılcık Şerbeti'nde büyük olay! İş akdine son verildi

Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan tükenmişlik sendromu krizi sonrası olaya yapım şirketi el attı. Gold Film'den yapılan yazılı açıklamada, paylaşımda bulunan makyözün iş akdine son verildiği belirtildi.

Kızılcık Şerbeti'nde yaşanan tükenmişlik sendromu krizi sonrası olaya yapım şirketi el attı. Gold Film'den yapılan yazılı açıklamada, Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası ti'ye alan bir paylaşımda bulunan makyözün iş akdine son verildiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Müjde Uzman geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yapmış ve tükendiğini belirtmişti. Uzman'ın bu açıklaması ise tükenmişlik sendromuna yakalandı şeklinde yorumlanmıştı. Kızılcık Şerbeti dizisinde makyöz olarak çalışan Esra Okumuş Şahin isimli kişi, geçtiğimiz günlerde Instagram hikayesinden bir video yayımladı ve tükendim ifadelerini kullandı. İşte bu sözler sosyal medyada büyük tepki topladı, makyöz Esra Okumuş Şahin'in Müjde Uzman'la dalga geçtiği iddia edildi.

Yaşanan bu olay sonrası yapımcı Faruk Turgut, "Oyuncumuz Müjde Uzman'ın paylaşımı sonrası set makyözünün yaptığı paylaşım hoş olmamıştır. Gereği yapılacaktır." ifadesini kullandı.