Irmak Ünal evine veda etti: Her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir

Bir süredir çocukları ile yaşamını Bali'de sürdüren Irmak Ünal, yeni bir paylaşımda bulundu. Paylaşımından evinden taşındığını açıklayan Irmak Ünal, ''Her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir'' ifadelerini kullandı. Irmak'ın paylaşımı takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Cihan Ünal'ın kendisi gibi oyuncu olan kızı Irmak Ünal, Emre Karabacak ile evliliğinden dünyaya gelen çocukları Vadi ve Kayla ile birlikte geçtiğimiz yıl Bali'ye taşınma kararı aldı. Oyunculuğu bırakıp spora yoğunlaşan Irmak Ünal, sık sık Bali'deki yaşantısından paylaşımda bulunuyor.

Ünal, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Evinden taşınacağını söyleyen Ünal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Ne zaman bir tutulma olsa evrenden bir uyandırma çağrısı bekleyebiliriz. Bu bir güneş tutulması olduğu için, bizden yeniden başlamamız isteniyor. Bu, artık en yüksek çıkarımıza hizmet etmeyen durumlardan, yeni başlangıçlara doğru ilerlemek amacıyla bırakıldığımız anlamına gelebilir. Ben şahsen bunu güçlü hissediyorum... Yeni ev, yeni bakış açısı ve etrafımda bir sürü 'Maskelerin düşüşü' durumu izliyorum. Unutmayın, her yeni başlangıç başka bir başlangıcın sonundan gelir"