Furkan Korkmaz kaç yaşında ve nereli? İrem Sak'ın sevgilisi Furkan Korkmaz kimdir?

İrem Sak hakkında çıkan aşk iddialarını sonunda itiraf etti. Milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile yaşadığı aşkı doğrulayan Sak ''Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğru.'' dedi. Bunun üzerine ''Furkan Korkmaz kimdir, nereli ve kaç yaşında?'' sorusu gündeme geldi. İşte milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile ilgili merak edilenler...

Ünlü oyuncu İrem Sak ile milli basketbolu Furkan Korkmaz'ın sevgili olması magazin gündemine bomba gibi düştü. İrem Sak Furkan Korkmaz ile aşk yaşadıklarını, "Evet, hayatımda biri var. En son duyduğunuz şey doğru." sözleriyle duyurdu. Peki, İrem Sak'ın sevgilisi Furkan Korkmaz kimdir? Furkan Korkmaz yaşı kaç?

FURKAN KORKMAZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Furkan Korkmaz 24 Temmuz 1997 yılında İstanbul'un Bakırköy ilçesinde dünyaya geldi. NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen Türk profesyonel basketbolcudur 24 yaşındadır ve 2,04 metre boya sahiptir. Basketbol oynamaya henüz dokuz yaşındayken okul takımında başlayan Furkan Korkmaz ardından Başkent 34 adlı basketbol kulübünde oynamıştır.

Başkent 34'teki antrenörü Leyla Çalışkan'ın Yeşilyurt Spor Kulübü'nde görev yapmaya başlamasının sonrasında Furkan da Yeşilyurt Spor Kulübü'nde oynamaya başlamıştır. 2012 yılında ise 15 yaşındayken 250.000 dolar karşılığında Anadolu Efes'e transfer olmuştur. Furkan Korkmaz, ayrıca Anadolu Efes genç takımıyla 2012-13 sezonunda Türkiye Yıldızlar Ligi Şampiyonluğu'nu kazanmıştır.

Korkmaz, 2013-14 sezonunda ise Anadolu Efes'in Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde mücadelede bulunan pilot takımı Pertevniyal ile Genç Erkekler Ligi şampiyonluğunu kazanmıştır. Yine aynı sezon Pertevniyal ile Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde 22 karşılaşmaya çıktı ve 4.4 sayı ortalamasıyla oynamıştır.

Basketbolcu, şutör gard ve kısa forvet pozisyonlarında oynamaktadır. Furkan Korkmaz bir süre Banvit'te forma giymesinin ardından 4 Temmuz 2017'de NBA takımlarından Philadelphia 76ers ile sözleşme imzalamıştır.