İrem Sak verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı! Ünlü isme beğeni yağdı

İrem Sak'tan yeni paylaşımlar! Çukur dizisindeki başarılı performansı ile yıldızı parlayan yetenekli isim, sosyal medyadan hayranlarına sunduğu makyajlı pozlarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ünlü oyuncunun güzelliğini konuşturduğu paylaşımlarına binlerce beğeni yağdı.

İrem Sak'tan yeni haberler var. Son dönemin popüler ünlülerinden olan İrem Sak, yer aldığı projelerle olsun güzelliği ile olsun magazin gündeminde adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif kullanan başarılı oyuncu yaptığı son paylaşımı ile yine çok konuşuldu.

Başrollerini Aras Bulut İynemli ve Nejat İşler'in paylaştığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'da Seren Erdenet rolü ile hayran kitlesini genişleten İrem Sak, yakın zamanda diziden senaryo gereği ölerek ayrılmış ve bu durum hayranlarını çok üzmüştü.

Öte yandan Netflix'te yayınlanan Azizler adlı yapımda canlandırdığı Burcu karakteri ve kolye sahnesi ile adından söz ettirmeye devam eden İrem Sak yeni filmiyle gündemde olsa da sosyal medya paylaşımları ile daha da bir dikkat çekiyor. 1986 doğumlu ünlü güzel sosyal medya hesabından hayranlarına mutlu edecek yeni bir paylaşıma daha imza attı. Ünlü oyuncunun güzelliğini ön plana çıkardığı makyajlı yeni fotoğrafları takipçileri tarafından büyük ilgi görerek beğeni yağmuruna tutuldu.