İrem Sak kaç yaşında, aslen nereli? Oyuncu İrem Sak kimdir?

İrem Sak başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Gülse Birsel'in yazıp yönettiği Yalan Dünya dizisinden tanıdığımız İrem Sak'ın takipçileri ile yaptığı paylaşımları büyük ilgi görüyor. Güzel oyuncu son paylaşımında yıkadığı maskelerin fotoğrafını çekmişti. İrem Sak hakkında tüm merak edilenler sizlerle...

İrem Sak başarılı oyunculuğunun yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da zaman zaman gündeme geliyor. Güzel oyuncu son paylaşımında yıkadığı maskelerin fotoğrafını çekmişti. Fotoğrafa ise "Bebek şampuanı ile yıkıyorum çok güzel kokuyor takınca” şeklinde not düştü. İrem Sak hakkında tüm merak edilenler sizlerle...

"BEBEK ŞAMPUANI İLE YIKIYORUM"

Oyuncu İrem Sak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündelik hayatımızın bir parçası haline gelen maskelerin varlıklarına nasıl da kısa sürede alıştığımızı gözler önüne serdi.

Banyosunda çektiği bir kareyi takipçileriyle paylaşan güzel oyuncu, banyo musluğunun üzerine asılmış maskeleri fotoğrafladı ve üzerine de “Ben bikini mayo astığım yere çok normalmiş gibi maske mi astım az önce? Bebek şampuanı ile yıkıyorum çok güzel kokuyor takınca” şeklinde not düştü.

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 9 Şubat 1986 yılında Sivas’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Çerkez kökenlidir. Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. Lise yıllarında birkaç tiyatro oyununda yer alan İrem Sak, 2008 yılında Beşiktaş Kültür Merkezi'nde Sizinkiler adlı oyunda Zeytin karakterini canlandırdı.

2010 yılında Şen Yuva dizisi ile kariyerine adım atmıştır. Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Tülay karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

En son FOX TV ekranlarında yayınlanan Bir Aile Hikayesi dizisinde Müjde karakterine hayat veren İrem Sak, 1.70 metre boyunda, 55 kilo ve Kova burcudur.

İREM SAK'IN ROL ALDIĞI DİZİLER VE FİLMLER

2019 – Bir Aile Hikayesi (Müjde) 

2018 – Ölümlü Dünya 

2017 – Martı (Nurgül) 

2016 – Dönerse Senindir (Defne) 

2016 – Dedemin Fişi (Kader) 

2015 – 2018 – Güldür Güldür (Sinem) 

2011 – 2014 – Yalan Dünya (Tülay) 

2011 – 5’er Beşer (Sinem) 

2010 – Şen Yuva (Şehrazat)