İrem Helvacıoğlu ile görüşmeler başladı! Alp Navruz ile partner olacak mı?

Son olarak Kaçış dizisinde rol alan güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu'nun yeni sezonda ekrana getirilecek olan Cennet'in Çocukları dizisi ile görüşmelere başladığı öğrenildi. İrem Helvacıoğlu'nun şartları kabul etmesi durumunda Alp Navruz ile partner olacak.

Başrollerinde Ayça Bingöl ve Alp Navruz'un yer aldığı TRT1 ekranlarının yeni sezon için iddiaları yapımlarından olan Cennet'in Çocukları dizisi merakla bekleniyor. Ayça Bingöl'ün "Cennet", Alp Navruz'un "Halil" karakterine hayat vereceği dizinin kadın başrolü için yeni bir gelişme yaşandı.

Serdar Gözelekli yönetecek. Ülkemizin önde gelen yapım şirketlerinden Faruk Turgut'un patronu olduğu Gold Film imzalı dizi Atike Hınçlıer'in "Yürek Çıkmazı" kitabından yola çıkılarak yazıldı.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Atike Hınçlıer'in "Yürek Çıkmazı" kitabından yola çıkılarak yazılan dizide Halil'in (Alp Navruz) büyük aşkı Zeynep'i canlandıracak oyuncu merak konusuydu. Rol için İrem Helvacıoğlu'yla görüşüldüğü ve alternatif isimlerin de olduğu öğrenildi.