İrem Derici Zeki Müren selamı ile sahneye çıktı

Ünlü şarkıcı İrem Derici, İzmir'de düzenlenen bir fuarda sahne aldı. Sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, sahneye Türk sanat müziğinin efsane ismi Zeki Müren'in yaptığı gibi, üzerinde ''Canım Egeme saygımla geldim'' yazılı taç ile sahneye çıktı. Derici, o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Attığı her adım söylediği her söz olay olan ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir fuar kapsamında konser verdi.

Hayranları ile bir araya gelip sevilen şarkılarını seslendiren İrem Derici, konsere sürprizle başladı. Yıllar önce Türk sanat müziğinin efsane ismi Zeki Müren'in yaptığı gibi, üzerinde "Canım Egeme saygımla geldim" yazılı taçla sahneye çıkan İrem Derici büyük alkış topladı.

Derici, "Yıllar önce 'Sanat Güneşi'mizin yaptığı gibi sizleri selamlamak istedim. Ve yeni şarkımla geldim" diyerek "Affeder mi Aşk Bizi?" adlı parçasını seslendirdi.

Zeki Müren 1966 yılında İzmir Fuarı'nda sahneye çıkmış, şehirde büyük bir sevgi seliyle karşılanan sanatçı elinde taşıdığı dövizle böyle görüntülenmişti.