İrem Derici'nin babası Hulusi Derici ile eşi Selma Derici'nin davasında yeni gelişme

İrem Derici'nin babası Hulusi Derici, eşi Selma Derici'ye boşanma davası açmıştı. Hulusi Derici'nin velayet davası da dahil maddi ve manevi tazminat davası da açtığı eşi Selma Derici ile duruşmaları görüldü. Duruşmada Selma Derici hakkında bir gerçek ortaya çıktı.

İrem Derici'nin babası ünlü reklamcı Hulusi Derici, 21 yıllık eşi Selma Derici'ye boşanma davası açmıştı. İrem Derici'nin iki kardeşinin annesi olan Selma Derici'ye boşanma davası; kadınlık görevini yerine getirmediği ve sözlü şiddet uyguladığı iddiasıyla açılmıştı. Hulusi Derici eşine 1 Milyonluk bir dava açmıştı.

Sabah'ta yer alan habere göre; boşanma davasıyla ilgili olarak mahkemeye sunulan dilekçede 2019 yılında Hulusi Derici'nin şirketinde ekonomik kriz çıktığı belirtildi. Yine aynı dilekçede; "Hulusi Derici, bu krizin önüne geçmek için eşinden yardım istemiştir. Eşiyle Hulusi Derici arasında sözleşme imzalanmıştır. Selma Derici sözleşme adı altında kendisine devredilen Bodrum'daki evin kendisine ait olduğunu ve Hulusi Derici'ye iade etmeyeceğini dile getirmiştir." denildi.

Hulusi Derici boşanma aşamasında olduğu eşinden 500 bin lira maddi, 500 bin lira manevi tazminat ve çocuklarının velayetini istedi. Derici ayrıca çocukları için 10 bin lira nafaka, Bodrum'da bulunan 3 mesken ve Zekeriyaköy'de bulunan 2 meskene tedbir konulmasını istedi.

İstanbul Aile Mahkemesi'nde basına kapalı görülen duruşmada 4 tanık dinlendi. Duruşma sırasında; Selma Hanım'ın boşanma davasından Bodrum'da tatil yaparken haberdar olduğu, böyle bir konunun daha önce hiç konuşulmadığı öğrenildi.