İrem Derici'den şaşırtan açıklama: Kolumda dövmesini görebilirsiniz!

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile Cem Belevi geçtiğimiz akşam Cihangir'de görüntülendi. Cem Belevi'nin yeni projesi, ''Cemiyet Gazinosu'' için arkadaş grupları ile bir araya gelen ünlü çift, basın mensupları ile sohbet etti. İrem Derici, ''Yarın, öbür gün kolumda 'Cemiyet'li dövme de görebilirsiniz. Projeye çok isteyerek girdim. Bütün soruların cevapları 'Cemiyet Gazinosu'nda...'' dedi.

İlişkilerine ikinci bir şans veren İrem Derici ile Cem Belevi aşkı tam gaz devam ediyor. İrem Derici ve arkadaşları, Cem Belevi'nin yeni projesi "Cemiyet Gazinosu" için Cihangir'de buluştu.

Mekan çıkışı basın mensupları ile sohbet eden İrem Derici, Belevi hakkında, "Bu projenin zaten çıkışı 'Cemiyet Bey' olduğu için, ben kendisinin gerçek adını unuttum. Bu işle alakalı kutlama yaptık. Sözü 'Cemiyet Bey'e bırakıyorum." dedi.

"KOLUMDA DÖVMESİNİ GÖREBİLİRSİNİZ"

Projede "Reyhan" karakterini canlandıran ünlü şarkıcıya, boynundaki "C" harfli kolye için, "Cem beyin C'si mi?" sorusu yöneltildi.

Ünlü şarkıcı, şu yanıtı verdi: "Çocuklar ben bunun 'Cemiyet'in 'C'si olduğunu açıkladım. Ben bir projeye giriyorsam bunu içselleştiririm. Kolye olarak da takabilirim. Yarın, öbür gün kolumda 'Cemiyet'li dövme de görebilirsiniz. Projeye çok isteyerek girdim. Bütün soruların cevapları 'Cemiyet Gazinosu'nda..."