İrem Derici'den Cem Belevi sorusuna tepki: Beni zorlama bebişim

Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş'un hayatının anlatıldığı ''Sevmedim Deme'' filmi gösterime girdi. İrem Derici, ''Alev Alev'' şarkısında düet yaptığı Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş'u yalnız bırakmadı. Gala'ya katılan İrem Derici, Cem Belevi'nin İzmir konserinde ailesinden özür dilediği anlar sorulunca gerildi. Derici, ''Beni zorlama bebişim'' dedi.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, 14 Ekim'de vizyona giren Burak Bulut ile Kurtuluş Kuş'un hayatının anlatıldığı "Sevmedim Deme" filminin galasında boy gösterdi. Kırmızı elbisesi ile göz kamaştıran İrem Derici, basın mensuplarının kendisine yönelttiği tüm sorulara cevap verdi.

İrem Derici'ye Cem Belevi'nin İzmir konserinde gündeme geldiği haberlerden dolayı ailesinden özür dilediği ve "Kendim ettim, kendim buldum" seslendirdiği hatırlatıldı.

"BENİ ZORLAMA BEBİŞİM"

Derici, konuya ilişkin şunları söyledi: "Bir de öbür taraf var biliyorsunuz, ahiret var. Günahlarımız çok olmasın ki cennette mutluluğu yaşayalım. Beni zorlama bebişim. Çekirdek aile, anne-baba ve çocuk varsa ondan oluşur. Geniş aile akrabaları da içe alır. Beni zorlama"

Cem Belevi'nin ardından İrem Derici'den büyük bomba! Yeni sevgilisi bakın kim çıktı... Meğer en yakınındaki isimmiş