İrem Derici ve Emre Aslan aşkında bilinmeyen detay! Meğer aralarını Cenan Adıgüzel yapmış

Yaptığı açıklamalar ile magazin gündeminden düşmeyen İrem Derici ve kendisinden 11 yaş küçük Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız Emre Aslan'ın aşkına dair bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. İkilinin yeni bir aşka yelken açmasına Emre Aslan'ın arkadaşı Cenan Adıgüzel'in pay olduğu ortaya çıktı.

İrem Derici, geçtiğimiz günlerde sahilde arkadaşları ile maskesiz olarak otururken görüntülenmiş ve ceza yemişti.

Ünlü şarkıcının yanında oturan sırtı kameralara dönük olan kişinin Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldız Emre Aslan olduğu öğrenilirken aşk bombası da patladı.

İrem Derici, kendisinden 11 yaş küçük Çok Güzel Hareketler 2 oyuncusu Emre Aslan ile aşk yaşadığını kabul etti. İrem Derici, muhabirlerin aşk haberlerini sormasına 'Sizde kredim var diye düşünüyorum. Böyle bir konuda tek başıma değil de beraber konuşuruz diyeyim' yanıtını vermişti.

Snob Magazin'in haberine göre; İrem Derici-Emre Aslan aşkına dair yeni detay ortaya çıktı. Derici ve Aslan'ın geçtiğimiz hafta oyuncu Cenan Adıgüzel'in Instagram'daki canlı yayınına katıldığı ortaya çıktı. Cenan Adıgüzel, İrem Derici ve Emre Aslan'ı Instagram'da canlı yayına davet ettiği esnada, 'Kalbimin Tek Sahibi' şarkısını seslendirdi.

Cenan Adıgüzel'in İrem Derici-Emre Aslan aşkının başlamasında önemli payı olduğu ve çöpçatanlık yaptığı ortaya çıktı. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'de yer alan Cenan Adıgüzel ve Emre Aslan'ın sıkı dost oldukları biliniyor.