İrem Derici sahne kıyafetiyle büyüledi... Sosyal medya paylaşımları olay oldu

Cem Belevi ile Amsterdam'a giden ancak ilişkisi tatil dönüşü biten İrem Derici, geçtiğimiz akşam sevenleri ile bir araya geldi. Hatay'da konser veren İrem Derici, sahne kıyafeti ile büyüledi. Sahne kıyafeti ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Derici, büyük beğeni topladı.

Kendisi gibi şarkıcı olan Cem Belevi ile ilişkisine ikinci bir şans veren İrem Derici, aradığı mutluluğu bulamadı. Cem Belevi'nin doğum günü için Amsterdam'a götürdüğü İrem Derici, tatil dönüşü ayrılık kararı aldı. Çift, sosyal medyada birbirini takipten çıkarken birlikte çekildikleri kereleri silmeyi de ihmal etmedi.

Yaşananların ardından konser maratonuna tam gaz devam İrem Derici, önceki akşam Hatay'da sevenleri ile bir araya geldi. Dillere pelesenk olan şarkılarını hayranları ile seslendiren İrem Derici, kendisini dinlemeye gelenlere unutulma zir gece yaşattı.

Sesi ile herkesi kendine hayran bırakan Derici, sahne kıyafetiyle de tam not aldı. Sahne kıyafeti ile çekildiği kareleri sosyal medya hesabından takipçileriyle de paylaştı.

İşte İrem Derici'nin Hatay sahnesinde tercih ettiği kıyafeti;