İrem Derici kovid pozitif: Virüs yine cirit atıyor!

Yoğun konser dönemi ile yorucu bir süreç geçiren ünlü şarkıcı İrem Derici, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan ve sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunan İrem Derici, ''Dün hastanedeydim ama bugün evdeyim. Hızlıca kendime gelip, konserlere devam edeceğim'' ifadelerine yer verdi.

Sık sık özel hayatı ile magazin manşetlerini süsleyen ünlü şarkıcı İrem Derici, koronavirüse yakalandığını duyurdu. Konserlerini iptal etmek durumunda kalan İrem Derici, test sonucunun pozitif çıkmasının ardından sağlık durumuna ilişkin açıklamada bulundu.

İrem Derici, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer verdi:

"Arkadaşlar selam herkese... Anca yazacak gücü buluyorum kendimde. Avcılar Sevim Alan konserimiz ve Konya Karaman konserlerimiz Covid olmam nedeniyle iptal edildi. Dün hastanedeydim ama bugün evdeyim. Hızlıca kendime gelip, konserlere devam edeceğim. Virüs yine cirit atıyor. Sizlerle buluşamadığım için çok üzgünüm. Büyük bir hevesle bekliyordum iki konseri de... Dünyanın en güçlü kadınları listesinde zirveyi zorladığım için 2-3 güne ayaklanırım en geç, biliyorsunuz. Herkesi öpüyorum, kendinize çok dikkat edin. Beton ama Covid Derici..."