İrem Derici ile Atakan Işıktutan aşkının arasına iş girdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile 8 aydır aşk yaşayan Atakan Işıktutan ilişkilerini noktalama kararı aldı. Saygı çerçevesinde ilişkilerini bitirdiklerini ifade eden İrem Derici, önceki gün Cihangir'de görüntülendi. Atakan Işıktutan ayrılığı hakkında konuşan İrem Derici merak edilenleri cevapladı. Derici, ''O da yoğun çalışıyor ben de. Arka arkaya 4 konserin ardından sevdiğin adama vakit ayıramıyorsun.'' dedi.

Özel hayatı ile sıkça gündemde yerini alan İrem Derici, Survivor yarışmasıyla adını duyuran Atakan Işıktutan'a gönlünü kaptırdı. İlişkilerini göz önünde yaşayan ve sık sık sosyal medyadan aşk dolu kareler paylaşan İrem Derici ile Atakan Işıktutan geçtiğimiz günlerde 8 aylık ilişkisini bitirdi.

Geçtiğimiz akşam Cihangir'de objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Derici, Işıktutan ayrılığı ile ilgili şunları söyledi: "İlişki demek birlikte vakit geçirmek demek. O da yoğun çalışıyor ben de. Arka arkaya 4 konserin ardından sevdiğin adama vakit ayıramıyorsun. Çünkü kolun bacağın tutmuyor yorgunluktan. Genelde benim ilişkilerim kavga ve gürültü ile bitiyor. Bu sefer işler pisleşmeden ve birbirimize hırçınlaşmadan ayrılık kararı aldık. Çok değerli benim için"