İrem Derici hastalığı ne anoreksiya mı doktor son dakika açıkladı

Dün yoğun bakıma kaldırılan İrem Derici'nin hastalığıyla ilgili doktor Reha Baran açıklama yaptı. İrem Derici hastalığıyla ilgili tüm bilgiler.

Dün yoğun bakıma kaldırıldıktan sonra bir anda magazin gündemine düşen İrem Derici ile ilgili doktoru Reha Baran açıklama yaptı. Baran yaptığı açıklamada, İrem Derici'nin hastalığını söyledi. Peki İrem Derici'nin hastalığı ne son durum tüm detaylar haberimizde. Doktoru şöyle açıklama yaptı. Kendisi bir hafta önce bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş hastamızda, sıvılar verilmiş. Normalde vücut, sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken hastamızda dengesiz gitmiş. Ve bundan dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Vücuda yeterinde oksijen gitmediği için, yoğun bakıma aldı. İrem Derici'nin 10 -15 gün içinde sahnelere geri dönmesi bekleniyor

İREM DERİCİ'Yİ HIZLA ZAYIFLATAN ARPA SUYU DİYETİ NEDİR-TIKLA ÖĞREN 

İREM DERİCİ SON DAKİKA SAĞLIK DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

İREM DERİCİ SON DURUM HASTALIĞI NE?

Reha Baran, "Kendisi bir hafta önce bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş hastamızda, sıvılar verilmiş. Normalde vücut, sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken hastamızda dengesiz gitmiş. Ve bundan dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Vücuda yeterinde oksijen gitmediği için, yoğun bakıma aldı" ifadelerini kullandı.

İREM DERİCİ ANOREKSİYA MI?

İrem Derici anoreksiya mı sorusuna doktor Baran, "Hayır, hiç alakası yok. Bizim gözlemlediğimiz tıbbi gerekçeler var. Anoreksiya solunum yetmezliği yapmıyor. Bizim hastamızda solunum sıkıntısı var Önümüzdeki günlerde diyeti nasıl gidecek, daha sonra görüş bildirebiliriz. Şu durum geçsin, hastamızla bunu konuşabiliriz. Bizim derdimiz şu anda bu değil zaten" diye yanıt verdi.

10 - 15 GÜN İÇİNDE GERİ DÖNECEK

Kendisi bir hafta önce bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş hastamızda, sıvılar verilmiş. Normalde vücut, sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken hastamızda dengesiz gitmiş. Ve bundan dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Vücuda yeterinde oksijen gitmediği için, yoğun bakıma aldı. İrem Derici'nin 10 -15 gün içinde sahnelere geri dönmesi bekleniyor

MERVE ÖZBEY HASTANEYE GİTTİ

İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili doktorlar tarafından en son dün açıklama yapılmıştı. Yoğun bakımda olduğu için sadece yakınlarının girdiği hastanede İrem Derici'yi meslektaşı Merve Özbey ziyaret etti. Özbey ziyaret sonrası yaptığı açıklamada,

Yoğun bakımda olduğu için sadece aile girebiliyor. Biz de göremedik henüz. Herkes içeride zaten. Dışarıda işlerimiz var onları halledip tekrar geleceğiz. Umudumuz iyi olması herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre şu an daha iyi tabiİ. Tam açıklama yapacak bir şeyim yok benim de bildiğim sizin bildiğinizle aynı.

Daha iyiye gittiğini duyduk. Hepimiz birazcık daha ümitlendik. Kritik bir durumu var mı bilmiyorum ama geldiğinde sağlıktan dolayı biraz şikayetleri vardı. Şimdi daha iyi biz de akşam doktorunun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor. Her şey yolunda. İnşallah her şey yoluna girecek İrem güçlü kızdır toparlar” dedi.

INSTAGRAM'DAN KONSERLERİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURMUŞTU

İrem Derici, instagram hesabından yaptığı açıklamada sağlık sorunları nedeniyle konserlerini iptal ettiğini duyurmuştu. Bir hafta önce besin zehirlenmesine yakalanan İrem Derici, üzülerek konserini iptal ettiğini duyurmuştu.