İrem Derici, ÇGH 2'nin yıldızı Emre Aslan'la aşk yaşadığını inkar edip basını suçladı

Geçtiğimiz günlerde Moda sahilinde maskesiz otururken görüntülenen İrem Derici'nin yeni aşkı ortaya çıktı. İrem Derici ve Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Emre Aslan'la aşk yaşadığı haberleri magazin gündemine bomba gibi düştü. İrem Derici, 'Böyle bir konuyla alakalı ben değil belki beraber konuşuruz' demişti. Ancak önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Derici, aşk haberlerini yalanlarken 'Yazıp çiziyorsunuz kendi kendinize' sözleri ile basını suçladı.

Ünlü şarkıcı İrem Derici, geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda bir kafede otururken görüntülendi. Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Emre Aslan ile aşk haberleri sorulan Derici, beklenmedik bir çıkışta bulundu.

Derici, Emre Aslan ile aşk haberlerinin çıkmasının ardından 'Böyle bir konuyla alakalı ben değil belki beraber konuşuruz' demişti.

BASINI SUÇLADI

Arkadaş olduklarını ifade eden Derici, 'Yazıp çiziyorsunuz kendi kendinize. Arkadaşız diyorum lütfen bunu 40 kere söyletmeyin. Güldük, oynadık bizim komiğimize gitti clubhouse'ta bir aydır' sözleri ile basını suçladı.

Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin 'Nasılsınız' sorusuna verdiği 'Domuz gibiyim' sözlerinin manşetlerde olmasından bahseden Derici, 'Domuz gibiyim diye yazmışsınız. Artık bilmiyor musunuz ya, bu benim tavrım. 10 yıldır bu kadın argo konuşuyor, küfür ediyor. Bu böyle yani.

'BU SAATTEN SONRA KARAKTER DEĞİŞMEZ'

Eleştirenlere de argo diyeceğim sonra onu da döndür döndür başlık yap. Bir şey demiyorum. Bu saatten sonra karakter değişmez, niye değiştireyim ki? Beğenmeyen kapatır, sayfayı ya da kanalı, kapatır geçer' dedi.