İrem Derici, Cem Belevi sorularına tepki gösterdi

Kıbrıs'ta 1500 kişilik salonu full dolduran İrem Derici, konser öncesi gazeteciler ile sohbet etti. Derici, son dönemde hakkında çıkan haberlere de cevap vermeyi ihmal etmedi. İrem Derici, adının aşk dedikodularına karıştığı Cem Belevi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz akşam Kıbrıs'ta konser veren ünlü şarkıcı İrem Derici sahne almadan önce basın mensupları ile sohbet etti. Cem Belevi hakkında sorulan sorulara tepki gösteren Derici, "Artık kusacağım bu konudan. Bırakın Cemi, memi. Eski sevgilim ben izlemeye gelmiş bu akşam onu kovalayın. O konular geride kaldı. Zaten aramızda da bir şey olmamıştı" şeklinde konuştu.

İrem Derici, Demet Akalın ile atışması hatırlatılınca, "O benim canımdır. Onu çok severim. Benim ona sevgimin veya saygımın önüne geçemez bu konular ama o arada beni üzdüğü için böyle bir muhabbet oldu. Demet benim hem üstadım, hem de çok sevdiğim biri" dedi.

Adının aşk dedikodularına karıştığı Cem Belevi'yi Instagram'dan silmesi ile ilgili gelen sorulara da yanıt veren Derici, şunları söyledi:

"Artık kusacağım bu konudan. Bırakın Cemi, memi. Eski sevgilim ben izlemeye gelmiş bu akşam onu kovalayın. O konular geride kaldı. Zaten aramızda da bir şey olmamıştı"