İrem Derici bulduğu yerde Safiye Soyman'ı dövecek! ''Manyak mısınız be''

İrem Derici ile Safiye Soyman karşı karşıya geldi. Safiye Soyman'ın ''eşim benim haberim olmadan çapkınlık yapabilir'' sözleri hakkında konuşan İrem Derici, Safiye Soyman'ı hedef aldı.

İrem Derici, Cem Belevi'nin ihanetine uğradığını açıklamıştı. İrem Derici olaylı biten ilişkisi sonrası yaz aşkı olur mu sorusuna, "Yani hiç aşkmış, bilmem neymiş, ne takatim ne hevesim var. Öyle güzel, küçük küçük flörtlerle kapatacağım yazı" cevabını verdi. İrem Derici'ye Safiye Soyman'ın yapmış olduğu "eşim benim haberim olmadan çapkınlık yapabilir" açıklaması soruldu. Ünlü şarkıcıdan Safiye Soyman'a olay bir cevap geldi.

İREM DERİCİ: "SAFİYE ABLAMIN SAÇINI YOLASIM GELDİ"

Safiye Soyman, "Benim haberim olmadan çapkınlık yapıyorsa yapıyor ama bana hissettirmesin. Her erkek yapıyordur, çok yapan da vardır kadınlarına. Bu yüzden istisnalar kaideyi bozmaz. Her erkek yapar derken eşlerine tapanları eleyelim" demişti.

İrem Derici, "Manyak mısınız be kadınlar? Tabii bu söylemlere katılmıyorum. Böyle saçmalık olabilir mi? Safiye ablamı çok severim ama valla saçını yolasım geldi. Ne gereksiz gereksiz açıklamalar böyle. Ne demek 'Erkek yapsın, kadın yapmasın' falan. Kendinize gelin abi. Onlar istediği açıklamayı yapabilirler ama ben bu tarz olayları affetmiyorum. Bu kalp oyuncak değil. Kırılsın, yapıştır, eskisi gibi olmuyor ki. Safiye ablacım lütfen kendimize gelelim. Erkek yakışıklıysa bakılmaz mı? Bakılır ama yanında kadın var, bakmamak lazım. Etik, ahlak... Düşünsenize ahlakı artık ben savunur hale geldim." dedi.