İrem Derici, Atakan Işıktutan'a olan aşkını anlattı

İrem Derici ile Atakan Işıktutan çifti, Özür Dilerim filminin galasına birlikte katıldı. Basın mensuplarına poz veren sohbet eden ünlü çiftten İrem Derici, Atakan Işıktutan'a olan aşkını haykırdı. Ünlü şarkıcı, ''İlişkimiz gayet güzel gidiyor. Kötüye takılırsam evin yolunu bulamam çünkü. Bu yüzden aşkımı haykırmak hoşuma gidiyor.'' şeklinde konuştu.

Kısa bir süre önce aşk yaşamaya başlayan İrem Derici ile Atakan Işıktutan, Oğuzhan Koç, İbrahim Büyükak ve Gizem Karaca'nın başrollerini paylaştığı Özür Dilerim filminin galasında boy gösterdi. İrem Derici ile Atakan Işıktutan keyifli halleri ile dikkat çekti.

Derici, "Koştur koştur geldik. Ben pek galalara katılmam, konu İbo ve Oğuzhan olunca geldim. Çeşme'ye doğum günümü kutlamaya gittik. Güzel geçti. Çeşme'yi boş görmezdik kolay kolay, bu yüzden o zaman gittik. Bir aydır tayttan başka bir şey giyinmiyorum, sağ olsun deli gibi spor yaptırıyor bana. İlişkimiz gayet güzel gidiyor. Kötüye takılırsam evin yolunu bulamam çünkü. Bu yüzden aşkımı haykırmak hoşuma gidiyor." şeklinde konuştu.