İpek Açar ve Alper Kömürcü'nün bebeği dünyaya geldi

İpek Açar ve Alper Kömürcü çiftinden güzel haber geldi. Geçtiğimiz aylarda bebek müjdesini veren şarkıcı İpek Açar ve Alper Kömürcü'nün Ömer Alp adını verdiği bebekleri dünyaya geldi.

2019 yılında dünyaevine giren şarkıcı İpek Açar ile Alper Kömürcü, 3 yıl önce evlat edinmek için başvuruda bulunmuştu. İpek Açar ile Alper Kömürcü, kendilerine sıra gelmesini beklerken İpek Açar, hamile olduğunu öğrenmişti. Erkek çocuk bekleyen 47 yaşındaki İpek Açar ile 42 yaşındaki Alper Kömürcü, doğumdan sonra Habertürk'e evlatlık başvurusunu geri çekeceklerini açıklamıştı.

İkili, bebeklerini kucaklarına aldı. Çiftin çocukları 14 Aralık Perşembe günü dünyaya geldi. İpek Açar ile Alper Kömürcü, Muğla Bodrum'da özel bir hastanede gerçekleşen normal doğumla oğulları Ömer Alp'e kavuştu.

Anne olmaya hazırlanan İpek Açar, Habertürk'e yaptığı açıklamada, "Evlat sahibi olmayı istemenin ne olduğunu iyi biliyoruz. Bunu isterken yıllarca beklemenin ne olduğunu da biliyoruz. Allah, bize bir çocuk nasip etti. İsterim ki isteyen herkese de nasip etsin. Doğumu yaptıktan sonra başvurumuzu geri çekeceğiz. Bir ailenin hakkına girmek istemiyoruz. Çünkü bizim yerimize bir aile bir sıra atlayacak. Onların da çocuk sahibi olması bizi mutlu edecek" şeklinde konuşmuştu.