İntikam Oyunu filmi oyuncuları kimler? İşte İntikam Oyunu film konusu!

İntikam Oyunu bu akşam televizyonda ilk kez Star Tv ekranlarında yayınlanacak. Film hakkında bilgi sahibi olmak isteyen kişiler İntikam Oyunu konusu nedir, oyuncuları kim sorularına yanıt arıyor. Aksiyon ve macera türünden izleyici karşısına çıkacak İntikam Oyunu ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

İntikam Oyunu konusu, oyuncuları yoğun ilgi görmeye başladı. Televizyon ekranlarında ilk defa yayınlanacak olan İntikam Oyunu ünlü Hollywood oyuncularına ev sahipliği yapıyor. Aksiyon ve macera türünden izleyicilere keyifli anlara yaşatacak olan film 2018 yılından vizyona girmiştir. ABD, Kanada ortak yapımı İntikam Oyunu film konusu nedir? İntikam Oyunu oyuncuları kim? sorularının yanıtı araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Brett Donowho bulunuyor. Detaylar haberimizde.

İNTİKAM OYUNU OYUNCULARI KİM?

Bu akşam ilk defa Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan İntikam Oyunu oyuncuları ünlü Hollywood yıldızlarını barındırıyor. Bruce Willis'in başrolünde oynadığı İntikam Oyunu filminde Cole Hauser, Shawn Ashmore, Ashton Holmes, Melissa Bolona, Sophia Bush ve Mike Epps bulunuyor.

Yönetmen: Brett Donowho

Tür: Aksiyon, Macera

Ülke: 2018 / A.B.D. & Kanada

İNTİKAM OYUNU FİLM KONUSU NEDİR?

Orta batıdan çıkıp gelen MacGregor kardeşler büyük bir krizin eşiğindedir. En küçük erkek kardeşlerinin nişanlısı, insan kaçakçılığını yöneten bir ekip tarafından kaçırılmıştır. En küçüklerine yardım etmek isteyen 2 kardeş, bir suç baronu ve dürüst bir polis, askeri eğitimlerine ve dayanıklıklarına başvurmalı ve aile için verilebilecek en önemli mücadeleye girişmelidir.