İntihar girişiminde bulundu mu? Johnny Depp hakkında açıklama geldi

Dünyaca ünlü oyuncu ve şarkıcı Johnny Depp geçtiğimiz günlerde yer aldığı Hollywood Vampires grubunun Budapeşte'deki konser nedeniyle konakladığı otelde baygın halde bulundu. İntihar girişiminde bulunduğu iddia edilen Johnny Depp ile ilgili Hollywood Vampires'ten açıklama geldi. Gruptan yapılan açıklamada ''Tüm grup üyelerinin güvende ve sağlıklı olduğundan emin olabilirsiniz'' ifadelerine yer verildi.

Amber Heard ile yaşadığı boşanma süreci ve iftira davası sürecinin ardından kötü günleri geride bırakan Johnny Depp ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Hollywood Vampires ile birlikte vereceği konser için Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye giden ünlü şarkıcı ve oyuncu Johnny Depp'in katıldığı otel odasında baygın halde bulunduğu magazin kulislerinde konuşulmaya başlandı.

Macaristan basınında yer alan habere göre; Johnny Depp'in aşırı dozda uyuşturucu ya da alkol nedeniyle bilincini kaybettiği belirtildi. Başka bir iddiaya göre ise; Johnny Depp intihar girişiminde bulundu.

"TÜM GRUP ÜYELERİNİN GÜVENDE VE SAĞLIKLI OLDUĞUNDAN EMİN OLABİLİRSİNİZ"

Yaşananların ardından Hollywood Vampires, Budapeşte konserini iptal etti. Hollywood Vampires grubu sosyal medya hesabından şu açıklamaya yer verdi:

"Tüm grup üyelerinin güvende ve sağlıklı olduğundan emin olabilirsiniz. Önümüzdeki günlerde sizi Polonya, Almanya ve ABD'de görmeyi dört gözle bekliyoruz"

Otel odasında baygın halde bulundu! Johnny Depp'in intihar girişimi iddiası olay oldu