İnci Taneleri'ndeki ''Hatıran Yeter'' sahnesine Ferdi Tayfur'un kızından tepki: Şarkıyı Serkan Kaya'dan çalmaları saçma

İnci Taneleri dizisinde ''Hatıran Yeter'' şarkısının Serkan Kaya versiyonunun çalınmasına Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'da tepki geldi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, ''Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani'' dedi.

Başrollerinde Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin rol aldığı İnci Taneleri dizisi 3. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. İnci Taneleri'nde yıllardır Ferdi Tayfur'un sesinden dinlenen Hatıran Yeter şarkısının Serkan Kaya versiyonunun çalınması Tuğçe Tayfur'u kızdırdı.

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şu ifadelere yer verdi:

"İnci Taneleri gerçekten çok iyi bir dizi. Ben de kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. Dün bir sahnede Azem karakterinin Ferdi Tayfur şarkısı deyip okuduğu Hatıran Yeter'i bir başka araba sahnesinde Serkan Kaya'dan çalmaları biraz saçma oldu.

Ama bunun arka planında telif hakları ve yakın ilişkilerden kaynaklı reklamsal çalışmalar olabilir. Her ne olursa olsun biz Ferdiciler arabada bangır bangır Ferdi Tayfur duymak isterdik. Sözü Ahmet Selçuk İlkan'a Müziği Yılmaz Tatlıses e ait olmasına rağmen Hatıran Yeter denilince akla Ferdi Tayfur gelir kimse kusura bakmasın. Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani hormonlarım tavan zaten."