İnci Taneleri dizisinden Hatıran Yeter sahnesinin ardından özür metni geldi

İnci Taneleri dizisinde ''Hatıran Yeter'' şarkısını seslendiren Yılmaz Erdoğan sosyal medyada gündem oldu. Hatıran Yeter'in bestesinin de Ferdi Tayfur'a ait olduğunun dizide yer almasının ardından İnci Taneleri'nin sosyal medya hesabından özür metni yayınlandı.

DHA

Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, Dilber'in sırrının ortaya çıktığı üçüncü bölümünde yine milyonları ekrana kilitledi. Gecenin sürprizi ise Yılmaz Erdoğan'ın 'Hatıran Yeter' şarkısını söylemesi oldu.

HATIRAN YETER SÜRPRİZİ

Azem ve Piraye yakınlaşmasının da ilk kez ekrana geldiği dizide, Yılmaz Erdoğan'ın 'Hatıran Yeter' performansı ise kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Sadece caz dinleyen Piraye'nin ise Azem'den ayrıldıktan sonra arabada Serkan Kaya'nın yorumladığı, sözü Ahmet Selçuk İlkan'a, müziği Yılmaz Tatlıses'e ait 'Hatıran Yeter' şarkısını tekrar dinlemesi bölümün eğlenceli sahneleri arasında yer aldı.

İNCİ TANELERİ'NDEN ÖZÜR METNİ GELDİ

Ferdi Tayfur'un seslendirdiği şarkının bestesinin de ünlü isme ait olduğunun söylenmesinin ardından dizinin sosyal medya hesabından açıklama geldi.

İnci Taneleri'nde 'Hatıran Yeter' performansı... Sosyal medya sallandı

"Hatıran Yeter" sahnesine tepki