İmam Mahmut Eroğlu'ndan Bella Hadid'in paylaşımına ilk yorum

Filistinli dünyaca ünlü model Bella Hadid, Hacı Osman Torun Camii İmamı Mahmut Eroğlu'nun çocuklarla oynadığı teravih treni oyununu Instagram hesabından paylaşmıştı. İmam Mahmut Eroğlu, paylaşımdan dolayı duyduğu mutluluğu paylaştı.

AA

Bella Hadid, İstanbul 5. Levent'te bulunan Hacı Osman Torun Camii İmamı Mahmut Eroğlu'nun çocuklarla oynadığı teravih treni oyununu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Mahmut Eroğlu bu paylaşımdan dolayı yaşadığı mutluluğu dile getirdi.

"İNSANLARIN GÖNÜLLERİNE DOKUNDUĞUM İÇİN MUTLUYUM"

İmam Erdoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İslam'ı insanlara sevdirmek ve iyi temsil etmek için gayret ettiğini söyledi.

Eroğlu, "Ramazan, çocukları camiye alıştırmak için bir fırsat. Vatandaşlarımız da bizim bu oyunumuza destek veriyor. İnsanların gönüllerine dokunduğum için mutluyum." dedi.

Eroğlu, kimseden bir beklentisinin olmadığını, Allah rızası için çalıştığını vurgulayarak şunları kaydetti:

"Çocuklarla oynadığım teravih treni oyunu çok güzel bir çalışma oldu. Cemaatim bu oyuna ilgi gösterdi. Daha sonra sosyal medyadan bu oyun yayıldı. İnsanlar paylaşımı gördükçe camimizin cemaati artmaya başladı. Farklı semtlerden birçok insan teravih namazına geliyor. Anne, baba ile çocuk, dede ile çocuk bu oyunu oynamak için camimize geliyor ve onlarla buluşuyoruz. Filistinli manken Bella Hadid'in de sosyal medya hesabında bizi paylaşmasından dolayı çok mutlu oldum. Bella Hadid sayesinde tüm dünya bu güzel çalışmamızı görmüş ve duymuş oldu. Ona teşekkür etmek isterim. Bu güzel sosyal sorumluluk projemiz Bella Hadid sayesinde uluslararası duyuldu. Camimize hediyeler yağıyor. Birçok farklı yerden çikolata, oyuncak, süt ve keki insanlara dağıtmak için bize gönderiyor."