İlyas ölmeyecek! EDHO'da herkesin merak ettiği konu

İlyas Çakırbeyli karakteri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) adlı dizinin takipçileri tarafından bu hafta en çok konuşulan isimler arasında yerini aldı. ATV'nin sivilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümünde ünlü oyuncu Ozan Akbaba'nın hayat verdiği İlyas'ın vurulma sahnesi kafalarda soru işareti bıraktı. Sosyal medya üzerinden ölüp ölmeyeceği merak edilen İlyas karakteri sosyal medyanın diline düştü. İşte EDHO'da herkesin merak ettiği konu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın (EDHO) bu hafta ekrana gelen yeni bölüm fragman görüntülerinde ölüm sahnesi ile dikkatleri üzerine çeken İlyas Çakırbeyli karakterin akıbeti belli oldu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba'nın diziden ayrılacağı yönünde çıkan iddialar ise gündeme bomba gibi düştü. Söz konusu dizi takipçileri tarafından yapılan yorumlarda "İlyas'ın ölmesi halinde diziyi izlemeyeceklerini belirttirken" yayınlanan yeni bölüm detaylarında tüm gerçekler ortaya çıkmış oldu.

EDHO'DA NELER OLUYOR?

Diziye konuk olarak katılan Cemal Hünal'ın İlyas'ı öldürmek istediğini söylüyor. Masada gelen teklifleri kabul etmeyen İlyas'ın ölmesi için planlar hazırlanıyor. Fragmanda "İlyaslar'ı tuzağa çekmişler!" ifadesi ile Hızır Çakırbeyli'nin hapishanede "İlyas'ıma kıydılar" sahnesi dikkat çekiyor. Son sahnede ise İlyas'ın arabada vurulduğu görülüyor.

Verilen savaşta kayıpların olmasıyla yeni müttefikler edinen İlyas, aldığı güçle gelen bütün teklifleri geri çevirir. Yapılan güç gösterileri yüzünden namlunun ucunda olan İlyas Çakırbeyli'ye kurulan tuzak tüm dengeleri değiştirecektir.

İLYAS ÖLMEYECEK! OZAN AKBABA DİZİYE DEVAM EDİYOR

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da İlyas'ın ölüm görüntülerinin tamamen hayal ürünü olduğu belirtildi. Sosyal meya üzerinden yapılan resmi bir açıklamaya göre; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizide İlyas karakterine hayat veren Ozan Akbaba'nın diziye devam edeceği bilirtildi.