İlker Ayrık'la Zuhal Topal hakkındaki bu gerçeği çok az kişi biliyor!

İlker Ayrık ile Zuhal Topal'ın arkadaş oldukları biliniyor ancak her iki ismin arasındaki gerçeği çok az kişi biliyor. Zuhal Topal ile İlker Ayrık'ın arasındaki gerçeği öğrenenler şaşırıyor. İşte o bilgi!

Akşam/Life

Hüsna Köşger

Ekranda izlediğimiz, hayran olduğumuz pek çok isim bir dönem öğrenciydi. Ve her birinin sınıf arkadaşı, tıpkı kendileri kadar geleceğin ünlü isimleri olacak olan kişilerdi. Birçoğunun da dostlukları halen devam ediyor. Son olarak Aylin Kontente Kul, sınıf arkadaşları Sarp Apak, Onur Buldu ve Büşra Pekin'in de yer aldıkları bir fotoğraf karesini Instagram hesabından paylaştı.

İşte Aylin Kontente Kul'un o paylaşımı!

Ki Sarp Apak'ın, okul yıllarından paylaşım yapan Aylin Kontente'ye ironilerde bulunduğu bir paylaşımı da vardır.

Bu paylaşım sonrası, beraber aynı sınıfta okuyan ünlüler merak konusu oldu. İşte okulda birlikte öğrencilik yapmış diğer ünlü isimler!

BERABER AYNI SINIFTA OKUMUŞ ÜNLÜ İSİMLER

Zeyno Günenç - Okan Bayülgen

Bir dönem evlilik de yaşayan Zeyno Günenç ile Okan Bayülgen, Mimar Sinan Üniversitesi'nde beraber okumuşlardı. Aynı sınıfta ve alt ve üst dönemlerde olan kişiler arasında; Bekir Aksoy, Devrim Nas, VJ Bülent, Süeda Çil, Doğa Rutkay Kamal, Caner Kurtaran, Yasemin Baştan, Esra Akkaya, Yetkin Dikinciler ve Nejat İşler gibi isimler de vardı.

OKTAY KAYNARCA - ZİYA KÜRKÜT - FİKRET KUŞKAN

Sadece üç ismi saydık ama tüm sınıf içerisinde alt ve üst dönemleri de sayarsak; Nejat Birecik, Volkan Severcan, Bennu Yıldırımlar, Hande Ataizi, Erkan Can, Yıldıray Şahinler, Peker Açıkalın, Yasemin Yalçın, Gülen Karaman gibi isimler de vardı.

ZUHAL TOPAL - İLKER AYRIK

Halen birbirlerinin en yakın arkadaşı olan iki isim aynı zamanda; Günay Karacaoğlu, Alper Kul, Şeyla Halis, Sevil Akı, Sevinç Erbulak, Şevket Çoruh, Ahmet Saraçoğlu gibi isimlerle birlikte okumuşlardı.

DERYA BAYKAL - MEHMET ALİ ERBİL

Biz Derya Baykal ile Mehmet Ali Erbil diyelim, siz bu listenin içerisine; Melek Baykal, Haluk Bilginer, Tarık Ünlüoğlu, Ayşen İnci, Civan Canova, Ege Aydan, Şahap Sayılgan, Çetin Tekindor gibi isimleri de ekleyin.

HÜLYA GÜLŞEN - HATİCE ASLAN - MAHİR GÜNŞIRAY

Hatice Aslan, Mahir Günşıray ve Hülya Gülşen Ankara Devlet Konservatuvarı'nda aynı sınıfta beraber okumuşlardı.

Ajda Pekkan Kızılcık Şerbeti kadrosuna dahil oldu

Paranın gücü! 'İyi ki estetik yaptırmış' dedirten 10 ünlü isim