İlker Aksum'dan yıllar sonra gelen 'Çarli' itirafı

Başarılı oyunculuk performansı ile adından söz ettiren İlker Aksum, TRT2'de ekrana getirilen Hülya Koçyiğit'in sunuculuğunu üstlendiği Film Gibi Hayatlar programına konuk oldu. Yıllar önce rol aldığı Çarli dizisiyle ilgili konuşan Aksum, 'Çocuklara yönelik bir işte oynamış Afakan'a kim, kötü adam rolü verir? Hem de başrol verdiler.' dedi.

Yeşilçam'ın usta ismi Hülya Koçyiğit'in sunduğu TRT2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu ünlü oyuncu İlker Aksum, oldu.

Bir döneme damgasını vuran Çarli dizisinde Afakan karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan İlker Aksum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Aksum, 'Çarli, çocuklara yönelik bir diziydi. Ardından fenomen oldu. Çarli bitti, kimse beni aramadı. Hani fenomendim, hani Afakan'dım ne oluyordu? Sonrasında Yağmur-Durul Taylan kardeşler 'Yabancı Damat' dizisinde rol almamı istedi. Çocuklara yönelik bir işte oynamış Afakan'a kim, kötü adam rolü verir? Hem de başrol verdiler.' dedi.

Yakın zamanda yine bir kötü adam rolüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlandığını söyleyen Aksum, 'Ata Demirer'in yeni filminde de rol alacağım.' dedi.