İlker Aksum Aras Bulut İynemli'yi örnek verdi, oyuncular konservatuvar bitirmek zorunda değil dedi!

İlker Aksum katıldığı bir yayında, oyuncuların illa ki okul mezunu olmalarına gerek olmadığını söyledi. Aras Bulut İynemli'yi örnek gösteren İlker Aksum, kendisinin de konservatuvar mezunu bir oyuncu olduğunu da belirtti.

İlker Aksum geçtiğimiz akşam NTV'de yayınlanan Bambaşka Sohbetler adlı programda Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. Kendisi, daha sonra Hacettepe Üniversitesi'ne bağlanan Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan ve dünya tiyatro tarihi üzerine yüksek lisans da yapan İlker Aksum; Aras Bulut İynemli, Kıvanç Tatlıtuğ, Adile Naşit ve Şener Şen'i örnek göstererek oyuncuların illa ki konservatuvar mezunu olmaması gerektiğini söyledi.

İlker Aksum, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Oyunculukta eğitim şart" diyorum ama, ne yapacağız Şener Şen'i Adile Naşit'i Aras Bulut'u? Çocuk İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Uçak Mühendisi ama, şu an gençler arasında seyrettiğim en yetenekli adam. Kıvanç? Acayip! Kendini çok güzel yetiştirdi. Her baktığımda ayrı bir karakter yapıyor, en son Hadi Be Oğlum'u izledim, ağla ağla bir hal oldum. Bunları reddedemeyiz! Joddie Foster'ı ne yapacağız ilkokul mezunu? Ne oldu eğitim?"