İlk ve Son yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak? İlk ve Son 7. bölüm Blu Tv'ye geldi mi?

Blu Tv'nin yeni dizilerinden İlk ve Son yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Başrolünde Özge Özpirinçci ve Salih Bademci'nin yer aldığı dizide 6 bölüm geride kaldı. Dizinin yeni bölümleri her hafta Çarşamba günleri izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Peki, İlk ve Son 7. bölüm Blu Tv'ye geldi mi? İlk ve Son yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak?

İlk ve Son 7. bölüm dizi hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Konusu ve oyunculuklarla izleyicilerden tam not alan dizi Blu Tv üzerinden yayınlanıyor. İlk 3 bölümü 25 Ağustos'ta yayınlanan dizinin toplam 6 bölümü geride kaldı. Tüm bölümleri bitiren izleyiciler "İlk ve Son 7. bölüm Blu Tv'ye geldi mi? İlk ve Son yeni bölüm saat kaçta yayınlanacak?" sorularının yanıtını araştırıyor. İşte merak edilenler...

İLK VE SON 7. BÖLÜM BLU TV'DE YAYINLANDI MI?

İlk ve Son 7. bölümü ile bugün saat 19.00'da BluTV'de yayınlanacak.

"O gün geldiğinde artık çabalamanın bir faydası olmadığını anlayıp, olanları kabullenmek gerekir."

İLK VE SON DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Son derece romantik sahnelerin yer aldığı ilk tanıtım yayınlandığında büyük heyecan yaratan İlk ve Son dizisi genç yaşta ilişki yaşamaya başlayan Deniz ve Barış'ın 10 yıllık aşk hikâyelerini konu alıyor.

Dizinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı oturuyor. İlk ve Son'un senaryosu ise Yarım Kalan Aşklar ve Söz gibi projelerde imzası bulunan Hakan Bonomo tarafından yazıldı.

Deniz ve Barış'ın tutku dolu anlarından boşanmalarına uzanan, bazen güneşli, bazen bulutlu, bazen fırtınalı, bazen imkanlı, çoğu zaman ise imkânsız bir aşk hikayesi olan "İlk ve Son" izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.