Meğer bir bölümün ardından... İlk sezonuyla göz kamaştıran Destan'ın şansı yaver gitmedi!

Geçen sezon büyük bir izleyici kitlesi elde eden Destan, yeni sezondaki akıbeti merak konusu oldu. Ebru Şahin ve Edip Tepeli'nin başrollerinde yer aldığı dizi Destan'da sürpriz bir gelişme yaşandı. İzleyicinin bir hayli şaşıracağı bu durum pes dedirtecek. Salı akşamları yayınlanan Destan yavaş yavaş reyting kaybı yaşıyordu. Dizinin bu sezon daha güçlü bir şekilde ekrana gelmesi beklenirken işin boyutu bambaşka çıktı.

Ebru Şahin'in hayranlarını üzecek bir haber geldi. ATV'nin severek izlenen dizisi Destan için karar verildi. Geçen sezon büyük bir prodüksiyon ile seyirci karşısına çıkan yapımda Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi isimleri bünyesinde toplayan dizi salı akşamları tahtını kaptırmıştı. Bu sezon daha güçlü gelmesi bekleniyordu.

DESTAN YARIDA KALDI!

Orta Asya'nın çetin bozkırlarında Akkız'la Batuga'nın destansı aşkının anlatıldığı dizi salı akşamları ATV'de yayınlanıyordu.

Birsen Altuntaş'ın aktardığı bilgiye göre, dizinin final senaryosu yazıldı. u Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem yazdığı Destan final senaryosu duygu dolu sahneleri ile seyirciyi ekran başına kilitleyecek.

Dizinin 28. bölümü ile sevenlerine veda etmesi bekleniyor.

EBRU ŞAHİN'İNDEN YÜREK BURKAN VEDA!

Ebru Şahin diziye veda edeceği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Şahin, "Sen hep hatırlamak istediğim gibi kal #Akkız, heyecanınla, güzel hikayenle, mücadelenle kal. Hoşça kal" sözleriyle herkesi duygulandırdı.