İlk günden bugüne Murat Kurum'a destek olan ünlü isimler

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayını Murat Kurum olarak açıklamasının ardından ünlü isimlerden destek mesajları geldi. Seçime 1 gün kala heyecan artarken ilk günden itibaren Murat Kurum ile ilgili paylaşım yapan ünlüler desteklerini dile getirdi.

31 Mart seçimleri için heyecanlı bekleyiş devam ederken Murat Kurum'a ilk günden itibaren destek olan ünlü isimelr sosyal medyadan paylaşımlarda bulundu.

İşte Murat Kurum'a destek olan bazı ünlüler;

Sinan Akçıl: "Çevremde de, dinleyici kitlemde de birçok kişiyi 'gençlik ve güven' duygusu heyecanlandırıyor, dün (önceki) akşam İstanbul'un geleceğine gülümseyerek ve umutla baktığımız bir an. Hayırlı olsun!" dedi.

Uğur Işılak: "İstanbullunun bir Murad'ı var artık."

Orhan Gencebay İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum'a özel şarkı besteledi. Gencebay seçim kampanyası için hazırladığı şarkıyı Kurum'a hediye etti. Şarkı sözlerinde seçim sloganı olarak kullanılan 'Sadece İstanbul'a ve İstanbul'un tarihi değerlerine yapılan vurgu dikkat çekti. Klipte ise Murat Kurum'un vatandaşlar ile samimi görüntülerine ve İstanbul'dan manzaralara yer verildi.

Sevim Emre: "Haydi Türkiyem Oyumuz ülkemiz için Çalışana önce vatan diyene İstanbul'un muradın"

Bahadır Yenişehirlioğlu: "Az Kaldı...

Türkiye Yüzyılı Şehirleri için hazırız, kararlıyız"

Sevda Türküsev

Yücel Arzen