İlişkilerini bitirmişlerdi... Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'nin ayrılık nedeni ortaya çıktı

Oyuncu çift Bige Önal ile Aras Bulut İynemli geçtiğimiz günlerde 7 yıllık ilişkilerini noktaladı. Magazin gündemine bomba gibi düşen haberin ardından Bige Önal ile Aras Bulut İynemli'nin ayrılık nedeni ortaya çıktı. Önal'ın evlenmek istemesi nedeniyle ilişkinin bittiği öne sürüldü.

Başrollerini paylaştıkları Maral adlı dizide tanışan ve arkadaşlıkları aşka dönüşen Aras Bulut İynemli ve Bige Önal, ilişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyordu. 7 yıllık ilişkilerini noktalayan ünlü oyuncu çift Aras Bulut İynemli ve Bige Önal magazin gündeminde adeta deprem etkisi yarattı.

İlişkilerine ikinci bir şans veren ancak sonrasında aralarındaki sorunları aşamayan İynemli ve Önal, yeniden ayrılık kararı aldı.

AYRILIK NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Takvim'de yer alan habere göre; geri dönüşün olmayacağı bu yoldaki en büyük sıkıntının ise, Bige Önal'ın evlenmek istemesi ve Aras Bulut İynemli'nin buna yanaşmaması. Önal'ın 7 yıllık uzun süreli ilişkinin ardından evlenelim baskısı yaptığı ama yakışıklı oyuncunun her seferinde oyaladığı iddia edildi.

Aras Bulut İynemli ile Bige Önel ayrıldı... Aşk ikinci kez bitti