Ilıcalı kızını evlendirdi 

Acun Ilıcalı’nın kızı Banu, Efe Ceyhun ile dünyaevine girdi. Çiftin mutlu gününde ünlüler geçidi yaşandı. 

Mazlum AYDIN 

Acun Ilıcalı’nın ilk eşi Seda’dan olan kızı Banu Ilıcalı, Efe Ceyhun ile birlikte Maçka Swissotel'de dünyaevine girdi. TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın kızının düğününe ise spor, magazin ve siyaset dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

BOZ VE HADİSE'DEN DÜET

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın kıydığı nikâh töreninde çiftin şahitliğini Ilıcalı’nın yakın arkadaşı Esat Yontunç ve Ömer Ilıcalı yaptı. Törene Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz aylarda boşandığı eşi Zeynep Ilıcalı ve kızları da katıldı. Murat Boz ve Hadise ise düğün töreninde sahne alarak birlikte düet yaptı. 

Aksiyon filmi istiyor 

Banu Ilıcalı’nın düğününe katılan şarkıcı, yapımcılara seslendi. Verdiği bir röportajda Haluk Bilginer ile birlikte kamera karşısına geçmek istediğini ifade eden Hadise, bu kez de bir aksiyon filminde rol alabileceğini açıkladı. Şarkıcı, "Bana gelen film teklifleri var. Bende çok istiyorum. Bir aksiyon senaryosunda yer almak istiyorum" diyerek yeni kulvarlarda olmak istediğini ima etti. 

Yok öyle bir şey Allah ayırmasın

Herkesin evlenecekleri gözüyle baktığı ünlü oyuncu çift, Şahin Irmak ile Asena Tuğal'ın, ani bir kararla yollarını ayırdığı iddia edilmişti. Düğün tarihini sürekli ileri aldıkları ve bu yüzden Tuğal'ın nişanlısıyla birlikte yaşadığı Etiler'deki evini terk ettiği konuşuldu. Bunu öğrenen güzel oyuncu önceki gün açıklama yaptı.'Yok valla öyle bir şey, Allah korusun' diyen Tuğal, böylelikle haklarında çıkan ayrılık dedikodularını yalanladı.