İlhan Şeşen: Sağlık sistemi çok kötüydü, düzelttiler

Sanatçı İlhan Şeşen, Türkiye'de sağlık sisteminde gelinen son nokta hakkında konuştu. Şeşen, 'Sağlık sistemi çok kötüydü, düzelttiler. Eskiden SSK hastanelerinde yılan gibi kuyruklar olurdu ve girmezdiniz hastaneye. Muayene olmak ölümden beterdi. Sağlık sistemi şimdi iyi.' açıklamasında bulundu.

Sanatçı İlhan Şeşen, sağlık sisteminde gelinen son nokta ve yapılan yeni yollar hakkında konuştu. Posta'ya röportaj veren Şeşen, AK Parti hükumetinde gelişen sağlık sistemine dikkat çekti. Oluşturulan suni korku ikliminden korkmadığını ifade eden sanatçı, 'Ben doğruları söylerim. Pandemi sürecinde ben hükümeti sizce neden eleştireyim? Sonuçta bir virüs söz konusu ve bu sadece bizim değil dünyanın sorunu.' açıklamasında bulundu.

Gonca Vuslateri'den Türkiye'nin sağlık sistemine övgü

'MUAYENE OLMAK ÖLÜMDEN BETERDİ! SAĞLIK SİSTEMİ ŞİMDİ İYİ'

Sağlık sisteminde geçmişte yaşanan sorunların kalmadığına dikkati çeken Şeşen, 'Sağlık sistemi çok kötüydü, düzelttiler. Eskiden SSK hastanelerinde yılan gibi kuyruklar olurdu ve girmezdiniz hastaneye. Muayene olmak ölümden beterdi. Sağlık sistemi şimdi iyi.' ifadelerini kullandı.

Yollardaki gelişmelerden de bahseden sanatçı, 'Ben arabama atlayıp gittiğim zaman rahat ediyorum, rahat ediyorsam doğru demektir. Ama pandemi süreci için eleştirmem çünkü çok zor bir dönem.' dedi.