İlayda Alişan ile Oğulcan Engin Nişantaşı'nda görüntülendi

Güzel oyuncu İlayda Alişan ile Seda Sayan'ın oğlu Oğulcan Engin, önceki gün Nişantaşı'nda motosikletle seyir halindeyken objektiflere yansıdı. Görüntü alındığını fark eden İlayda Alişan ile Oğulcan Engin, kameralardan kaçmak için yanlışlıkla çıkmaz sokağa girdi. İkili o anlarda büyük şaşkınlık yaşadı.

Miray Daner ile olan ilişkisini geçtiğimiz mart ayında noktalayan Oğulcan Engin kısa bir süre önce yine oyuncu olan İlayda Alişan ile aşk yaşamaya başladı. Birlikteliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden İlayda Alişan ve Oğulcan Engin, geçtiğimiz gün Ulus'ta görüntülendi.

Habertürk'te yer alan habere göre; İkili, motosikletle seyir halindeyken objektiflere yansıdı. Engin ile Alişan, gazetecilerin kendilerini görüntülediklerini fark edince bir sokağa giriş yaptı. Çift, çıkmaz sokak olduğunu görünce büyük şaşkınlık yaşadı. İkili, daha sonra bulundukları yerden hızla uzaklaştı.

Haziran ayında Nişantaşı'nda görüntülenen ikiliden Oğulcan Engin, "Özel hayatla ilgili konuşmuyorum" derken, Alişan ise, "Sadece arkadaşız" şeklinde konuşmuştu.