İlay Erkök yeni sevgilisiyle tatilde

Hercai dizisinde hayat verdiği Yaren karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan İlay Erkök ve yeni sevgilisi Bodrum'da görüntülendi. İkili deniz ve güneşin tadını çıkarırken arkadaşları ile tekne tutuna çıktı. Muharrem adlı iş insanı ile yeni bir aşka yelken açan İlay Erkök çiftinin eğlenceli anları kameralara yansıdı.

ATV'nin sevilen yapımlarından olan ve bir kaç ay önce final yapan Hercai dizisinde hayat verdiği Yaren karakteri ile büyük beğeni topladı. Yıldızı parlayan genç oyuncu, yeni sevgilisi ile gündeme geldi.

Son Yalovaspor Basketbol Takımı'nda oynayan Kerem Gülmez'le yaşadığı aşkla gündeme gelen İlay Erkök, ilişkisini noktalamasından kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Erkök'ün aradığı aşkı Muharrem adlı iş insanında bulduğu öğrenilirken ünlü çift, geçtiğimiz gün Bodrum'daki Mazı koyunda objektiflere yansıdı.

Kalabalık arkadaş grubu ile tekne tatiline çıkan oyuncu, sıcaktan bunalıp suya atlarken sevgilisine de "Muharrem gelsene" diye seslendi. Çiftin eğlenceli anları kameralara yansıdı.